KreTeFo

Gå till innehållet

Huvudmeny

Idéråd

IDÉRÅD


För dig som har en idé eller en uppfinning finns Idérådet.

Idérådet Blekinges uppgift är att tillsammans med dig utveckla din idé/uppfinning.

Presentation av uppfinningen
I Idérådet träffar du uppfinnare som varit genom den process du just påbörjat flera gånger. De kommer att lyssna på dig när du berättar om din uppfinning och de kommer att ställa intresserade och närgångna frågor om vad du vill åstadkomma med din uppfinning.

Sekretess
Allt som sker i Idérådet sker under sekretess. Det betyder att alla närvarande vid bordet dvs Idérådets medlemmar och du själv skriver gemensamt under ett sekretessavtal för att säkerställa att information om din uppfinning inte kommer på avvägar.

Utveckling
Efter din presentation av uppfinningen och Idérådets frågor kommer uppfinningens utveckling att diskuteras. Det är viktigt att veta att det finns inga bestämda vägar för utvecklingen. Varje uppfinning och varje uppfinnare måste få sin egen individuella väg från idé till marknad. Det är här betydelsen av Idérådet kommer in. Vi har nära till erfarenhet och kunskap om hur uppfinningar utvecklas och småningom når marknaden.

Kunskapsbank

Idérådet Blekinge har skapats av Blekinge Uppfinnareverkstad i Svängsta och Kreativt & Tekniskt Forum Blekinge. Bägge föreningarna har arbetat med uppfinnare och uppfinningar i många år. Samarbetat har de också gjort i flera projekt. Vi tror att vi kan ge bättre råd genom vårt gemensamma Idéråd. Våra aktiva medlemmar är vår kunskapsbank.

Ta kontakt
Ring 0454-303377. Du är bara ett telefonsamtal från en spännande framtid! Om växeln är stängd kopplas du till en telefonsvarare. Tala in dina kontaktuppgifter så kommer du inom kort att bli uppringd av en handläggare.
E-post adress: ideradblekinge@gmail.com

Fortsatt arbete
Idéråd Blekinge sammanträder regelbundet och kommer att kontakta dig för att planera det fortsatta arbetet med just din uppfinning.

Tillbaka till innehållet | Tillbaka till huvudmenyn